Inici > Primer i segon cicle > Titulació > Assignatura > Fitxa tècnica

Fitxa tècnica d'una assignatura en una titulació

8865 Química i Bioquímica dels Aliments - LL. CA.ALIMENTS 99


Centre
Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Departament
Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal
Professor responsable
G2093 - MARIA JESUS LAGARDA BLANCH
Met. Docent
Met. Avaluació
Examen dels continguts dels programes teòric i pràctic. Aprovat amb qualificació igual, o superior, a cinc sobre 10 (5/10). Assistència a pràctiques obligatòria, avaluació de l'interés demostrat durant la seua realització i de la memòria presentada.Tipus d?examen: Escrit.
Bibliografia
Continguts
Objetius
- Conèixer l'estructura i les funcions tecnològiques dels components bàsics dels aliments.
- Adquirir coneixements sobre les principals modificacions químiques i bioquímiques dels components en els distints grups d'aliments durant la seua elaboració i emmagatzemament.
URL de Fitxa