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Ficha técnica de una asignatura en una titulación

8864 Production of Raw Materials - Five-year degree in Food Sciences and Technology


Center
Faculty of Pharmacy and Food Sciences
Departament
Plant Biology
Lecturers in charge
Sin datos cargados
Met. Docent
Lectures and tutorials
Met. Avaluació
Final examination - -
Bibliografia
AGUSTI, M. (2000): "CITRICULTURA". ED. MUNDI-PRENSA. MADRID.
BARRANCO, D. (1998): "EL CULTIVO DEL OLIVO". ED. MUNDI-PRENSA. MADRID.
BUXADE, C. (1966): "ZOOTECNIA. BASES DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL". ED. MUNDI-PRENSA. MADRID
GIL-ALBERT, F. (1996): "TRATADO DE ARBORICULTURA FRUTAL". MINISTERIO DE AGRICULTURA, PESCA Y ALIMENTACIÓN. ED. MUNDI-PRENSA. MADRID.
HIDALGO, L. (1999): "TRATADO DE VITICULTURA GENERAL". ED. MUNDI-PRENSA. MADRID.
Continguts
The main objective of this subject is to give the pupils an adequate scientific formation about the theoretical and practical aspects of the raw materials and their production.